zurnal24.si
|
sreda, 17. februar 2021 ob 12:16 |
Inštitut za nutricionistiko je predstavil najbolj inovativna živila leta 2021. Gre za živila, proizvedena v Sloveniji, ki so prišla na naše tržišče v zadnjem letu.
|
|
zurnal24.si
|
sobota, 13. februar 2021 ob 09:31 |
Slovenija hitro postaja ena glavnih evropskih gastronomskih destinacij, vsaj deloma po zaslugi kuharice Ane Roš, ki ustvarjalno preoblikuje tradicionalne jedi doline Soče, piše britanski BBC.
|
|
Reporter
|
sobota, 13. februar 2021 ob 06:00 |
Ana Roš, chefinja Hiše Franko, ki se ponaša z dvema michelinovima zvezdicama, je na družbenih omrežjih razkrila, da je s svojima otrokoma...
|
|
seniorji.info
|
sobota, 13. februar 2021 ob 03:00 |
Knjige, ki so zanamovale leto 2020, odgovarjajo, krepijo, navdihujejo, pomagajo in tolažijo.
|
|
Dnevnik
|
petek, 12. februar 2021 ob 00:00 |
Slovenijo po dolgem in počez kljub vsem prepovedim prevevajo dnevi ljubezni. Eni ljubezen izkazujejo, drugi jo objokujejo, tretji jo doživljajo. Povsod, kamor jih zanese. Celo na daljnih rajskih otokih, daleč proč od obolele domovine.
|
|
Svet 24
|
četrtek, 11. februar 2021 ob 20:20 |
Včasih so polja gnojili, da bi obilneje obrodila. Gnoj je bil zlato. Še danes je, ker gruda zaradi njega da več. A na zemljo, na kateri raste, se razvija družba, na tla, na katerih stoji...
|
|
Nova24TV
|
četrtek, 11. februar 2021 ob 09:21 |
Ana Roš, tista slovenska kuharica, ki rada javno govori čez državo in v epidemiji koronavirusa ne kaže solidarnosti z drugimi iz svojega poklica ali sodržavljani, ki nas je skrb za zaustavitev širjenja smrtonosnega virusa oddaljila od vsakodnevnih stikov in opravil, trenutno uživa na...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>
|